aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

12.4.04

 

Listalla

Seuraa lapsekas reaktio. Tulee tarve mennä kolkuttamaan omatunnon ovea ja kysymään neuvoa, kun huomaa poliittisten sympatioittensa vuoksi voivansa sijoittaa itsensä erään kristittyyttään julistavan vihalistalle kahteenkin eri kohtaan:

7. kaupunkivihreät. —En tarvitse autoa enkä pilaa maisemaa asuilullani. Kerropa Kris, mikä olisi sinusta kristillinen vaihtoehto!
8. osakesalkuilla varustetut salonkisosialistit. —Kerropa Kris, mitä teen: osoitanko kunnioittavani edellisessä merkinnässäni mainitsemaani leiviskää ja sen vielä tarjoamia mahdollisuuksia, vai lahjoitanko kaiken tyynesti verottajalle, kuten uhkaa käydä? Tahdon tehdä oikein, mutta olen aika pelkuri.

Voi Ilkka K minkä teit, kun linkitit kristityn valitukseen ja sait lankeamaan tämänlaatuiseen itsetutkiskeluun! Mutta jos ei muuten pysy hereillä, niin tällainen kirjoittelu saa miettimään, mitä oikein tulee tehdyksi ja sanotuksi. Mahdolliselta lukijaltakin toivon mahdollisimman kriittistä suhtautumista.

Ilkka ja Kris kuuluvat ihmisiin, jotka puhuvat ihan liikaa pahaa, mutta asemaani tässä maailmassa kyllä selkiyttää se, että poliittiselle ja uskonnolliselle myötämielisyydelleni löytyy rajapyykkejä jostain.


Comments: Lähetä kommentti