aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

16.2.07

 

Aika muuttaa

Sanonta "puhtaalta pöydältä" on tulossa ajankohtaiseksi monestakin syystä. Tämän palstan kotoisa layout väreineen on alkanut tuntua ahtaalta ja tunkkaiselta. Ääkkösongelmat ovat entisestään pahentuneet. Toinen ongelma on, että ruudussa näkyvillä otsikoilla ei ole oikean otsikon statusta. Kolmas: jos kovin monella merkinnälla on sama lipuke (esim. "piirros"), haku näyttää vain uusimmat...

Uusi blogi on valkoinen: ei enää kikkailua läpinäkyvien kuvien kanssa, valkoinen tausta riittää. Tekstille ja kuville on enemmän tilaa. Olen tyytyväinen uuden palstan ulkoasuun: sivupohjan Bloggerille suunnitellut Darren Delaye on tehnyt hyvää työtä.

Havaitsin, etten pysty päivittämään vanhaa sivupohjaa uudentyyppiseen ilman, että merkintöjen kahdesta kommenttilinkistä jompikumpi (Haloscanin vanhempi ja Bloggerin uudempi) katoaa. Uusi käyttöliittymä on ainakin omilla taidoillani kehnosti hakkeroitavissa, joten annoin periksi. Vanha säilyy sellaisena kuin on, mutta uudet jutut naputtelen tästedes uuteen pinkkaan.

Olin varannut käyttööni muutaman Blogspot-osoitteen, joista harkitsin seuraavia:

arkki.blogspot.com
loismato.blogspot.com
isolaatikko.blogspot.com

Ehdin miettiä myös kahta jäljelle jäänyttä osoitetta "ergaster.blogspot.com" ja "deathlon.blogspot.com": olisihan rankkaa tunnustaa bloggaavansa verenmaku suussa.

The species name originates from the Greek ergaster meaning "Workman".
Liioittelun uhallakin valitsin iso(n)laatikon. "Arkki" on komea osoite, mutta aion vielä perustaa puoliammatillisen arkkitehtuuriblogin; jos en yksin niin yhteistyössä, joka tunnetusti voimauttaa.

Tunnisteet:


Comments: Lähetä kommentti