aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

11.8.03

 

Kiitosten aika

On aina mukava saada kehuja, ja erityisen mukavaa on saada kehuja tahoilta, joita arvostaa. Valkoinen tausta, mustat kirjaimet ja maalainen edustavat maltillista, sivistynyttä, vastuullista ja luontevan vaatimatonta tyyliä, joka osoittaa, että blogin puitteissakin voi laittaa itsensä likoon hapantumatta.

Jukka Melaranta (maalainen) on netissä kokemuksiaan jakavien joukossa eräänlainen isähahmo. Hänen suosikkilistansa (jolle vaatimaton blogini oli päässyt) osoittaa, että hän kunnioittaa monenlaisia elämänmuotoja; minua tämä rohkaisee vahvistamaan ja pitämään yllä sitä jotain oman virtuaalielämäni peruskipinää. Ihminen on viestivä olento: elämää ja elämänilmaisua ei voi erottaa toisistaan. Tästähän täällä on kyse.

Jarno Virtanen (Valkoinen...) osoittaa kadehdittavaa malttia ja rohkeutta tarttuessaan kirjoittamisen ja ajattelun intiimeihin arvoituksiin kuten ajatusten katoamiseen. Hänen otteensa kirjoittamiseen on ehdottoman luottamusta herättävä ja vahvasti kommunikoiva. Puhdas.

Jarno siis haluaisi kirjoittaa kuten minä välillä. Se, että suosin suhteellisen värikästä ja mahtipontista tyyliä, on oikeastaan liki epätoivoinen keinoni taistella ideoiden katoamista ja hajoamista vastaan: kirjoittaisin mielelläni hieman hillitymmin ja hallitummin, mutta asia tahtoo pysyä harhailevassa mielessä vain sikäli kuin sitä on säestämässä tai yhdistämässä toisiin asioihin riittävän voimakas efekti. Yli tarpeen, ja tarve vaihtelee, en mielelläni väritä, minkä oletan osaltaan näkyvän tyylin horjuvuutena.


Comments: Lähetä kommentti