aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

7.10.03

 

Lounasaika

Kieltämättä elän ja ajattelen turhan monimutkaisesti ja sekavasti. Pursotan putkiaivoistani spagettia.

Päätin tänään ryhtyä yksityisesti mutta vakavissani opiskelemaan formaaleja tieteitä. Kursseille osallistumisen en usko tyydyttävän akuuttia selkeyden janoani.

Päätin myös hyödyntää sähköisesti toistettua rytmimusiikkia ainakin kotiliikuntasuoritteisiin käyttämäni ajan täytteenä ja jäsentäjänä. Minulta radio unohtuu yleensä kiinni silloinkin, kun taustamelu olisi pikemmin hyödyksi kuin häiriöksi.

Mukava muuten kuulla, että Panu nauttii uimisesta. Siitä ilosta kannattaa ottaa kaikki irti. Itse näytän valitettavasti menettäneen sen vähänkin uimataidon, jonka opin koulussa, vaikka varrestani löytyy voimaa enemmän kuin nuorempana: en kerta kaikkiaan pääse liukuun ainakaan avovedessä, altaassa pääsin joskus. Toivoisin, että löytäisin miellyttävän ja täysikasvuiselle miehelle sopivan tavan tulla sinuiksi veden kanssa. Muusani ilmaisi kyllä jossain vaiheessa halunsa opettaa. Mutta lämpimät yöt ja vedet menivät ja tuli syksy.

Tähän asti olen jättänyt uimisen kalojeni tehtäväksi. Minulla on kolme akvaariota, suunnitelmani mukaan tulevaisuudessa enää kaksi: vaikka vedenalainen maailma on kiehtonut minua pikkulapsesta saakka, tämänhetkisen allasjärjestelyni epäluontevuus kiusaa, ja olen valmis hyväksymään myös sen yleisemmän tuloksen, ettei tuo harrastus tosiaan kuulu niihin, joista luontevasti avautuu lakeuksien kasvatin rakastamia avaria näkymiä.

Sen digikameran saanen käsiini tällä viikolla. Järkevintä lienee pitäytyä taskukokoiseen. Isompaa ei tule otetuksi mukaan: vanha kinojärjestelmärunkokin on jo kauan pölyttynyt käyttämättömänä. Kehittämättä jääneiltä filmirullilta saattaisi muuten löytyä vaikka mitä.

Uudella kameralla saisin ehkä kuvan eräästä kalasta, jollaisia minulla on kaksi. Tästä imumonnista eli plekosta en ole koskaan löytänyt kuvan kuvaa enkä kuvauksen kuvausta. Jännittävän näköinen pieni laji: sumeareunaisia keltaisia täpliä mustalla pohjalla. On kuin mikäkin myrkkysammakko.


Comments: Lähetä kommentti