aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

11.11.03

 

Kokkarologialle on kysyntää

"Nousuun olisi ilmeisesti mahdollista päästä osallistumalla provokatiivisilla kommenteilla erektushenkisiin keskusteluihin", sanoi Matti.

Oo, m'oonhan potentiaalinen provokatööri. Kuten tiedämme, provokaatio on laiskojen laji, ja laiskana aloitan päiväni lainaillen. Runoilija Nummela antoi luvan siteerata eilistä sähköpostiviestiään, joka kuuluu kokonaisuudessaan näin:

Kokkarinen on poistanut kaiken tekstinsä verkosta.

Mitä tämä tarkoittaa?

Meillä on olemassa vain muistinvaraisia kuvitelmia siitä mitä oli Kokkarinen, Kokkarisen proosa, kokkareisuus. Kokkarinen on kadonnutta kirjallisuutta, kuollut kieli. Kokkarista voidaan retusoida [pitäisi kai 'restauroida'] niistä muutamista lainauksista ja fragmenteista mitä ihmiset ovat copypastanneet sähköposteihinsa hymiöiden kera. Mutta meissä jokaisessa on kuitenkin alkanut elämään pieni kokkarinen, kokkareinen multakimpale, joka kenties vielä joskus murtautuu läpi ja löytää oman matoisen äänensä.

Myöhemmissä viesteissään runoilija pohtii, mahtaako tulevaisuuden ihmisillä kirjojen tuhkauduttua olla käsissään vain jokunen "sähköpostien merestä haavittu ironinen fragmentti todistuksena siitä että 2000-luvun alun ihminen koskaan oli omana täydellisenä karikatyyrinään olemassa", ja suunnittelee valloittavansa maailman Kokkarisesta kertovalla sarjakuva-albumilla.


Comments: Lähetä kommentti