aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

6.1.04

 

Naama mieleen

Kasvot ovat pahoja! Katsokaa nyt Aivotrustin pr-osaston suosittua blogitestiä (ed. merkintä). Se näyttää tuttujen blogien todelliset kasvot. Kukahan nuo vinjettikuvat on tehnyt, vai onko ne pöllitty valmiiden kuvien kirjastosta? Mielikuva ominaisuudettomasta miehestä on täsmälleen oikea ja Plöki-olento loistava:


Nämä idealisoidut nettipersoonat muistuttavat vaikuttavissa määrin kasvoja juttujen takana. On toki todettava, että vaikka Tommin stoalainen hahmo osuu lähelle (intersubjektiivista) todellisuutta, ei hän muistaakseni ihan noin huolestuneelta näytä, ennemminkin ikävystyneeltä ja jollain tavoin samanaikaisesti alentuvalta ja vilpittömän ystävälliseltä. Silmien seutu on Tommipommi-äijällä periaatteessa oikeanhenkinen ja Plöki-ukolla suorastaan näköinen, mutta kummassakin tapauksessa pr-kuvat jäävät nähdäkseni jälkeen kirjoittajan katseen todellispersoonallisesta hurjuudesta.

Mitä olisikaan kuva Plöki-Panusta ilman raivohullun katsantoa ja totisesti pelottavia teutoonihevarin viiksiä? Juuri tuollaisen lähipotretin hänestä taannoin otin, miehen itsensä pyynnöstä. Salama oli käytössä, mitä kunniaa en useimmille valokuvamalleilleni suo, syistä, joiden pitäisi olla kaikille digipokkarin käyttäjille ilmiselviä.

Ettei vain tämä trusti olisi tutustunut oikean Markun fysiognomiaan:


Comments: Lähetä kommentti