aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

23.3.04

 

Vuoden vuodatus uhkaa

Blogitaivaan uudet tähdet* vaikuttivat niin kirkkailta näin keskellä päivää, ja mietin, olisiko se aika vuodesta... Milloin itse aloitinkaan? Tarkistin asian ja huomasin, että palstani otti haparoivat ensiaskeleensa kahdentenakymmenentenäensimmäisenä maaliskuuta viime vuonna.

Te uudemmat yrittäjät olette paljon lupaavampia, mutta koetan tehdä parhaani, ettei aika aja minusta ohi. Nyt kun tuotokseni on samanikäinen kuin sisäinen lapseni (tuollaisten hassujen testien varjolla harjoitettu egonpeilailu oli siis muotia männä vuonna), onkin luvassa juhlakausi: Olen viime päivinä asiayhteyttä miettimättä valmistellut kokonaista puheiden sarjaa, joissa kirjoittaja liikuttuneena halaa itseään, läheisiään ja koko yhteiskuntaa sekä muita reaalisia ja ideaalisia enttejä ja entiteettejä. Enpä taida pysyä nahoissani miehenä enkä minään. Pysykää kanavalla.

(*Illuusioiden tutkimuskeskus osui ensimmäisenä silmään, ja nimi oli enne laadusta. Kaikkiin uusiin en ole tutustunut, kun Blogspot ei juuri nyt vastaa.)


Comments: Lähetä kommentti