aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

4.5.04

 

Johdatusta Tampereelle

On näemmä tapahtunut haamupäivittyminen.

Onnistuneesta Tampereen reissusta kiitos kaikille asianosaisille. On se ihme, jos kirjoitusta ei nyt ala syntyä, ajattelin paluumatkalla. Mutta tallukkana en tahdo saada ideoiden hälisevää lapsilaumaa asettumaan jonoon noin vain.

Tampereen matka oli kuin uni, spontaanisti strukturoitunut ja havaintoihin tukeutuva. Nyt olen taas yksin valvetilassa, joka sulkeutuu ympärilläni. Offline. Vain erikoistapauksissa meillä on jaettua tietoa siitä, millä konstilla asioita on paras prosessoida. Johdonmukainen tällaisten erikoistapausten suosiminen on käypä strategia. Sitä toteuttaa miehemme Kanadassa.

Ilmaisun estyneisyys syntyy siitä, että motiivit asettuvat toisiaan vastaan. Siemeniä voi olla paljon, ituakin, jopa kasvustoa, ryteikön muodossa. Jollekin Panun kaltaiselle kielenkäyttö on liian helppoa, itsehemmottelun sallivaa: miehen tekstuaalinen humala köynnöstää tukahduttaen puut.

Ryteikössä vallitsevat viidakon lait. Tavallani estynyt kammoaa kaihoten sitä, pitäytyen säätyarvokkuuteensa, joka kutistuu kutistumistaan turhautumisten myötä. Vesurille on töitä. Bloggaaminen rinnastuu risujen pinoamiseen.

Etsin nuorempana kilttiä tyttöä, mutta kiltit tytöt säikähtivät minua ja minä heitä.


Comments: Lähetä kommentti