aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

24.7.04

 

Ennen unta

Olo on kevyt, siten, että koen meininkini aika joutavaksi. Kaihoisia tunteita, levottomuutta kaiken sen edessä, mille ei ole pitänyt mieltään avoimena. Mielentila on sellainen, jota on vaikea kuvata sortumatta latteuksiin, siis arkikokemuksesta yli hamuava.

Musiikin keräämistä ehdotettu. Kiitos. Mutta mitä musiikkiin tulee, en ole koskaan kovin hyvin tiennyt, mitä haluan. Minulle musiikkikysymys on vielä liiaksi tyyppiä "mitä pitäisi tuntea". Täytyy kysellä tällaisia tyhmiä, ettei jähmety sentimentaalisuuteen.

Onhan se lievästi rivoa, että elämän olennaiset asiat tapaavat näyttäytyä epämääräisinä tunneläikähdyksinä, joista ei kerta kaikkiaan tule mieleen mitään älykästä, omaperäistä ja jännittävää (bloggaamisen väärtiä siis). Toisaalta johtopäätös, etteivät jaettavaan aineistoon kohdistuvat odotukset suoraan sovellu yksityiskokemukseen sellaisena kuin se itselle ilmenee, on miellyttävä ja kaiketi yleisemminkin tärkeä. Toisinpäinkään asiat eivät tahdo sujua, mikä on masentavaa naiivin romantikon kannalta. Täytyy vain rakentaa silta, esimerkiksi Mostarin silta kaiken romantiikan allegoriaksi.


Comments: Lähetä kommentti