aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

29.9.04

 

Hankkisinko taas taskulaskimen?

Voin hyvin. Pieni stressi vaivaa ja estot, jotka haittaavat velvollisuuksien hoitamista. Mutta korvien välissä puhaltaa kuitenkin joitain raikkaita tuulia, raikkaampia kuin aikoihin. Tietynlaiselle kiltin, luottavaisen koulupojan asenteelle on nyt käyttöä ja nähtävästi muulloinkin.

Asuin Otaniemessä viisi vuotta. Kävin eilen siellä toisen kerran viikon sisällä. Teekkarit vaikuttavat tänä päivänä kovin pieniltä. Mutta jos olisin kohdannut kymmenen vuoden takaisen itseni, olisin voinut olla ylpeä tämän hukkumisesta massaan (jos muodin muutokset huomioidaan). Arkkitehtiopiskelijan habitus on keskivertoteekkaria ryhdikkäämpi, mutta minä olinkin maalaistollo ja wannabe-nörtti.

TKK:n verkkofasadi on kolkko, ja mitä verkonulkoiseen tulee, on myönnettävä. että kirjasto (kuvassa etualalla) on Aallon piirustuspajasta lähteneeksi aika kömpelö rakennus. Arkkitehtiosasto (siipirakennus, jonka sisäpiha on verhottu valkoisella marmorilla) on yhäti hämmentävä kokonaisuus. Ostarin laajennusosa (alhaalla oikealla, tietääkseni Elissa Aallon johdolla suunniteltu) on ankeasti detaljoitu möhkäle.

Otsikkoon liittyen, tietääkö kukaan Macille ilmaisohjelmaa, joka korvaisi funktiolaskimen tai joka osaisi edes ottaa neliöjuuren annetusta luvusta? On tämä varsinainen humanistikäyttis...


Comments: Lähetä kommentti