aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

16.9.04

 

Pakoilija ylittää järkensä

Kulutan ahdistusviihdettä eli luen blogeja sisäistääkseni toisten itsehallinnan muodot niitä itse toteuttamatta ja ohittaakseni oman tilani, josta myös kirjoitan sivuuttaakseni sen.

Taas sitä ollaan lainaamassa toisten riivaajia, kun omat eivät riitä! Tosin aivan lahjaton tuskin löytää näin paljon näin helposti.

Itse toimintatavassani ei ole mitään uutta. Omat tavat ovat niin ikiaikaisia kuin mikään voi olla yksilölle.

Jospa joudun kirjoittamaan jotain täysin järjetöntä ja hallitsematonta loikatakseni yli niistä lukemattomista itsekastraation sudenkuopista, joita olen vuosien saatossa kaivellut ja joihin putoan nahkoineni ja karvoineni kykenemättä kampeamaan mitään toimintakykyistä "parempaa minua" ylös. Kykyjä voisi olla. Viimeisin kuva ei nimittäin kerro totuutta siitä, millainen alkuvoimalaitos ruumiini nykyään on...

Mutta haluni suojella (neuroottisuudessaan vakaan tilan saavuttaneita) lukijoitani on kova. Toisen otaksuttujen arkojen paikkojen palvonta on muuten selvästi sukua "metodiselle alemmuudentunnolle" (hei Tommi, säilyttäisikö se kaikki tabut vai ei?); näitä vastassa on järkiperäinen keskustelu siitä, mitä itseltä ja toisilta voi edellyttää.


Comments: Lähetä kommentti