aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

19.10.04

 

Esityslistalla nuorten uimala

Miksen itse noudata omaa neuvoani ja kirjoita estottomasti? Mitä minun täytyy suojella? Tuskin itseäni sentään. Ongelma lieneekin taipumuksessani siirtää nolostuneena puheenaihe itsestä toiseen. Se vie ojasta allikkoon.

On uskallettava olla läsnä kohtuuttomana itsenään; on uskallettava unohtaa toisten persoonilla ratsastaminen.

No, Autumnasta lupasin kertoa, ja hän antoi luvan, tiedostaen, ettei mainintani kuitenkaan juuri vaikuttane hänen kampanjansa menestymiseen: Laura on selväjärkinen ja lahjomaton. Mielestäni hän käytännön kunnallispoliitikkona osaa yhdistää oikeamielisyyden, asiantuntemuksen ja yhteistyökyvyn. Laura ansaitsee äänesi! Näin julistan, vaikka olenkin hänen kanssaan aika eri linjoilla sellaisissa elämää suuremmissa kysymyksissä kuin ydinvoima ja Keski-Pasilan rakennuskorkeus.

(Näin meidän kesken, minusta on huvittavaa ajatella Lauraa eräänlaisena tiedostavana naispuolisena versiona ystävästäni Markku Jantusesta.)

Laura ja hänen toverinsa eivät muuten oikein innostuneet ajatuksestani, että Suomeen kaivattaisiin kipeästi kunnon isähahmoja ja arvovallanpitäjiä, jotta mielekäs isäkapina mahdollistuisi.


Comments: Lähetä kommentti