aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

5.1.05

 

Se, millä olet etsinyt on otettu pois

Se millä nyt on merkitystä, tulee tässä: Minä en halua olla juntti. Se millä on väliä, täytyy jokaisen itse keksiä. Minua kiinnostaa se, millä tavalla voi kertoa maalauksen alueella. Toinen asia joka kiinnostaa, on se, millä tavalla yhteiskuntamme kannustaa yleensä työntekoon, yrittämiseen ja opiskeluun. Mielenkiintoista on myös se, millä tavoin elokuvien historiakuva on saattanut erota virallisesta historiankirjoituksesta.

Palvelu on se, millä minä kilpailen. Erikoistumisessa - tapahtuipa se millä tasolla tahansa - on erityisen tärkeää, että se tapahtuu asiakaslähtöisesti ja markkinoiden ehdoin. Tärkeää on, että tavoite saavutetaan, ei niinkään se, millä keinoilla se tapahtuu. Oikea hinta on se, millä kaupat syntyvät. Se, millä asioilla on rahallista arvoa ja millä ei, perustuu väistämättä mielivaltaiseen logiikkaan. Aito sovinto on tärkeämpi kuin se, millä tavalla siihen päästään. Hinta tuntuu joka tapauksessa korkealta, oli se millä tasolla tahansa. Auttavan kohtaamisen tilassa ei kuitenkaan merkityksellistä ole ensisijaisesti se, että olemme kaikki ihmisiä, vaan se millä tavalla sitä olemme. Se, millä tavoin eri viljelyn osa-alueet otetaan huomioon luomutilan viljelykierrossa riippuu siitä, millainen viljelijöiden kohde on.

Alussa seksuaalisuus toimii intohimon ja nuoruuden varassa, mutta myöhemmin seksuaalisten energioiden yhteensopivuus on se, millä on merkitystä. Se, millä tavalla ja kuinka nopeasti kaikki tapahtuu, riippuu teistä. Ihmisen oikeus päättää omasta seksuaalisuudestaan on tärkeämpi kuin se, millä lailla hän moraalisesti ehkä loukkaa muiden ihmisten käsityksiä seksuaalisuudesta. Meidän on myönnettävä, että se, millä selitämme muita ihmisiä, on vain itse laatimamme karikatyyri heistä. Kaikella mielekkäällä on muoto, eikä se, millä ei ole mieltä, ole ihmiselle olemassakaan. Merkittävää on se millä tavalla tämä ylimaallinen tieto muuttuu kun ihminen tulkitsee sen. Minulle ei ole ihan sama juttu se, millä rahayksiköllä maksan. Se, millä Jukka ottaa Marista kuvan, on aivan sama asia. Se millä tavalla nämä aistikuvat linkittyvät todellisuuden havainnointiin, aiheuttaa ongelmia. ("Todellisuutta on kaikki se millä on todellisuusefektejä"; Grossberg).

Ensinnäkin on käytävä jälleen kerran perusteellisesti läpi se millä tavoin tuotetaan kunnallisia palveluja. Toinen tärkeä säädeltävä kohta on se, millä ehdoilla tekijänoikeussuojan alaista aineistoa saa käyttää. Ainakin yhtä tärkeää on kuitenkin se, millä luontaisella näkemyksellä Tuomas Holopainen kirjoittaa lauluja. Vähemmälle keskustelulle on jäänyt se, millä tavoin hallintoviranomaisen tulisi päätöksensä perustella.

Hyvin tärkeä muuttujan ominaisuus on se, millä tasolla muuttuja määrittelee tilastoyksiköiden väliset erot. Niiden kautta avautuu se, millä tavoin suunnitelmien toteuttaminen konkretisoituu työntekijän puheena, toimenpiteinä ja yhteistyöakseleina. Tärkeää on se, millä tavalla voi eniten vaikuttaa asioihin. Ruumismia on se, millä viritetään ruumista pätemään paremmin erilaisissa hierarkioissa. Se, millä tavoin ja millä intensiteetillä elämäntilanteet tulevat mukaan ohjaukseen, on erilaista joka ryhmässä. Tärkeintä onkin se, millä tavalla itse suhtaudut vastoinkäymisiin: lannistutko niistä vai otatko ne vastaan haasteena, joista aiot selviytyä.Tuntuu siltä, että ei haluta ymmärtää, että se, millä oikeastaan on merkitystä, on ainoastaan hetki, jolloin murtuma tapahtuu. Pelissä pitää aina kussakin vaiheessa valita joukkueen jäsenten lyömistä palloista se, millä jatketaan.

Kulttuuriksi mielletään kaikki se, millä jokin ryhmä voidaan erottaa toisistaan omaksi yhteisöksi tai kansaksi. Syntiä on kaikki se, millä aiheuttaa tahallisesti toisille tai itselleen vahinkoa!!! Se millä on oikea vaikutus on tekninen infrastruktuuri, joka vääjäämättä muovaa todellisen elämän. Ratkaisevaa on se, millä tuotetaan päivästä toiseen kellon ympäri sähkön kulutuksen perustan muodostava osuus. Se, millä keinolla naaraat voivat valikoida siittiöitä, on toistaiseksi arvoitus. En tiedä, onko jo lähellä se, millä teitä on uhattu, vai onko Herra siirtänyt sen määräajaksi.


Comments: Lähetä kommentti