aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

28.4.05

 

Outoja feminiinejä tyylipiirteitä tässä merkinnässä

Taas joutuu ihmettelemään, miten surkea seikka konekirjoitustaidon puute onkaan. Pikakirjoituksenkin joutuu joku kirjoittamaan puhtaaksi. Se, mistä todella olisi hyötyä tänä läppäriaikakautena, on nopea konekirjoitustekniikka. Kömpelökin kärrynpyörä paljastaa temppuilijan aikomuksen, mutta melkein osattu kymmensormijärjestelmä tuottaa jokseenkin luku- ja korjauskelvotonta kirjainsoppaa. Hei, mutta tätähän täytyy kokeilla! Haaveet sulan hunajan lailla virtaavasta sanavuosta on kai unohdettava lopullisesti. Yhtä hyvin voisin esittää teille bel cantoa suoraan nuoteista. Eivät tule intervallit todellakaan tällä musikaalisella osaamistasolla suoraan selkäytimestä. hei,miuu TÖöötöjöökn täutuu kokeuikllaa! Hei, muirr TÖTÖHÖN TÖYTYY... - Nyt riitti: lataan ohjelman, joka panee CapsLockin viralta.

Kuitenkin kokeilen aina uusia melkein-kymmensormijärjestelmiä. Joudun tietysti tuijottamaan näppäimistöä. Toisaalta kun en ajattele kirjoittamistointa itseään, kykenen toisinaan tuottamaan tekstiä yllättävän nopeasti ja virheettömästi. En tosin tiedä, miten se tapahtuu. Hei,mutra räräkäm tairii kokeilla.

Täytyisi pystyä kirjoittamaan suunsa puhtaaksi, jottei iske tekstiummetus. Ei ole mukavaa turhautua näppäimistön ääressä. Se on kuin nääntyisi nuoruudenlähteen viereen.

Haluaisin tehdä verkosta ajatteluni alustan ja välineen. Aivan oikeasti. Ajatella.


Comments: Lähetä kommentti