aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

28.4.05

 

Tilaisuus

Koetinpa kokea guukkeliskaalan. Olin ensimmäistä kertaa, saavuin myöhässä. Ohjelma oli ehtinyt jo yli puolenvälin. Lavalla ja baaritiskillä häälyi vieraita ihmisiä. Blogimaailman valtiaat esittäytyivät salonkijulkisuudessa kevyen arvokkaasti. En sentään kuollut alemmuudentunteeseen, kuten matkasta jäänyt vanha kettu arveli itselleen voineen käydä, ja vaikka toisten ilo oli saapuessani jo kohtalaisen korkealla, osasin minäkin pian olla iloinen voittajien ja heidän edusmiestensä puolesta. - Kukapa nyt surullinen, vaikka Sediksen varmaotteisesti sensur... tulkitsema "Rakastan elämää" onkin aika haikea sävelmä.

Myönnettäköön, ettei pitkällä marginaalilistallani ole tätä kirjoitettaessa kuin neljä viisi ehdokkaana ollutta (kun Paras merkintä -kategoriaa ei lasketa); voittajia edustavat vain jo aiemmin mainitsemani Kasa sekä koko monimielisen blogikansan yhdyslinkki, sen kaikkein puhdasverisimmän keskeislyriikan antologia Mitt i vitt.

Ohjelman päätyttyä oli yhtäkkiä hyvää seuraa tarjolla yllin kyllin. Sädehtivien naisten keskellä miehessä yhdistyvät Bileamin ja Buridanin aasit. Harhailin, höpötin, jaarittelin. Monia uusia tuttavuuksia jäi vielä solmimatta, vanhoja virkistämättä. Siispä uusiin koitoksiin!


Tyly teiniklassikko.

Comments: Lähetä kommentti