aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

4.5.06

 

Nettirunoilijoille

Oletteko sanoistanne ylpeitä? Oletteko kiinnostuneita sanojenne tulevaisuudesta? Valvotteko sanojanne? Oletteko miettineet aidatun leikkipaikan tekemistä pihalle sanoillenne? Kuitenkin sananne tappavat ja tappavat niin hyvän kuin pahan! Ette ole suojelleet sanojanne, väkivaltaa ja kapinaa kaadetaan sanoihinne päivittäin!

Älkää antako rikkauksienne ja sanojenne vieroittaa itseänne jumalanpelosta. Opettakaa sanojanne, kun ne ovat aivan pieniä, älkääkä koskaan lopettako. Älkää kiduttako sanojanne. Älkää surmatko sanojanne köyhyyden pelosta. Suudelkaa ja pussailkaa halausten kera sanojanne. Kunnioittakaa sanojanne. Asettakaa sanoillenne odotuksia. Kuunnelkaa sanojanne.

Teidän sananne eivät ole teidän sanojanne. Te ette omista sanojanne. Te opetatte ja hoivaatte sanojanne uskoen. Ja te tulette yrittämään suojella sanojanne. Te tulette olemaan huolissanne sanojenne tähden. Mutta kuulkaa, älkää huolehtiko jos ne tappavat teidät. Antakaa te nyt meille sanoja itsessänne ja sanoissanne, korvaukseksi sanattomuudellemme ja lohdutukseksi pimitetylle menneelle elämällemme ja nykyiselle murheellemme! Elämä jatkuu vain jälkeenne jättämissä sanoissanne.

Kyllä tässä maailmassa on paikka teidänkin kauniille sanoillenne, tarvitaanhan malleja jne. Uskokaa sanoihinne, kyllä niistä hyviä tulee. Juuri itsensä kaltaisia.


Comments: Lähetä kommentti