aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

28.6.06

 

Nurkkajumalan takana

Tänään ei tullut jalkapalloa, mutta peli näyttää saaneen minut availemaan televisiota, josta jo vieroituin lähes täysin.

Wim Kayzerin haastatteluohjelmassa FST-kanavalla tunteellinen aivotutkija Gary Lynch puhuu luolamaalauksi salaperäisyyden tunteesta, tunteesta, että jokin osoittaa [odottaa] nurkan takana, ja sanoo, että tämä tunne on tieteen motiivi. Olen aina rakastanut tällaisia ohjelmia.

Jos on olemassa yksi oikeus, jota tahdon aivan erityisesti puolustaa, se on oikeus etsiä. Tämän olin unohtaa, mutta tänä iltana oloni on avara ja lämmin.

"Kiintoisa" on sana, jota huomaan ryöstöviljeleväni. Mutta vilpitöntä kiinnostusta kauniimpaa henkistä tilaa saa etsiä, jos toki tuotakin tilaa.

Hieman aiemmin Teema-kanavalla saatoin nähdä muotisuunittelijadiiva Lagerfeldin melko halvannäköinen tussikynä kädessään piirtelemässä malliksi sitä, mikä häntä on jostain kummasta syystä kiinnostanut lapsesta saakka, siis kaikkea sitä, mikä on ihmisen päällä. Ihmetteli samalla, mikseivät kaikki piirrä, jos kirjoittavatkin - nuo kaksihan ovat melkein sama asia.

Sama mysteeri kai.

Tekisi mieli tehdä iso kuva, tai pari, pitkästä aikaa. Muutama luolamaalaus, vaikka sitten sanoin.


Comments: Lähetä kommentti