aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

6.10.06

 

Syyyys

Kirjoittaminen on alkanut tuntua kummastuttavan raskaalta, rasittavalta. Olen väsynyt merkitsemään. Merkitykset, mahdolliset, eivät enää tahdo mahtua tekstiin, jonka vielä pystyn kuvittelemaan, enkä haluaisi nähdä itseäni sellaisessa tilanteessa, jossa merkitykset ovat karanneet - itseltäni - mutta kirjoittaminen jatkuu. Maailman täyttäminen turhalla informaatiolla ei lukeudu ambitioihini, niin paljon kuin pidänkin bloggaamisesta.

En välittäisi rakentaa sanoillani Baabelin tornia, saisinpa aikaan edes majoja puihin.

Harakanpesiä,

joita tuuli huuhtelee, kylmäkoura tuuli.

Tunnisteet:


Comments:
Totta kai se tuntuu raskaalta. Blogistanin on valloittanut lopullisesti tykkääminen eli kiusaaminen.

Suuri osa niistä, jotka eivät kirjoita älyvapaata narsistista naisplörinää tai poliittisia korrektiuksia ovat tavalla tai toisella hiljenneet tai käyneet aroiksi. Sitten taas suorastaan järkyttää miten tyhmällä tekstillä pärjää jos on oikeaa sukupuolta ja mieltä.

Siksi taidankin nykyään lukea mieluiten vähintään 30 vuotta vanhoja ajankohtaiskirjoituksia. Niiden kanssa voi edes teeskennellä, että primitiivisyys on mennyttä maailmaa.

Todennäköisesti monet kirjoittajat ovat siirtymässä pois suomesta ja anonyymimpiin ympyröihin. Taas voitto ruumisteille ja tykkääjille. Ehkä niin kuuluukin käydä.
 
Lähetä kommentti