aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

30.12.06

 

Pieni hyödyllinen suunnitelma

Tarvitsen suuremman vihon. Otankin ensi tilassa käyttöön nipun, ison nipun, tavallista kopiopaperia (joka on parasta oikeastaan kaikkeen), rei'itän sen ja pujotan reikiin puuvillanauhat. Siinäpa suuri käsikirjoitus odottaa enää kättä, joka kirjoittaa.

Täytyy tunnustaa, että tänä digiaikanakin uskon paperiin ja kynään, ukonnaamoihin ja muihin raapusteluihin, joita orgaanisesti levittäytyvä teksti kietoo. Lapsena rakastin paperia, aluksi tiskipaperia, jota isäni rahtasi kotiin (mistä sitä saisi?), myöhemmin millimetripaperia (josta opiskeluvaiheessa kasvoin irti kuuliaisesti mutta liian hätäisesti: kunnon perusruudukko nimittäin tuo maailmaan järjestystä ja suojaa hermoja sideharson lailla), sittemmin myös kopiopaperia, eikä vanhoja rakkaita pitäisi hylätä kevein perustein.

Tunnisteet: ,


Comments:
Vihon viimeisen siis laadit.
 
Nää, en suinkaan.
 
Tuntuupa tutulta ajatukselta.
Markkinoillakin suuntaan katseen aina jokaiseen paperikauppiaaseen. Olen ajatellut, että minulla on jonkinlainen pakkomielle... En minä yleensä tarvitse mitään. Paitsi piirtämiseen ja kirjoittamiseen... jokaiselle päivälle... Joka aamu kirjoitan kolme sivua. Aina kolme, ja aina käsin.
On se erilaista kuin mikään muu.

Onnea käsikirjoitukselle. Lienetkin kuullut, että mikään opittu ei ole uutta, kaikki on jo olemassa ihmisen päässä. Joskus asioiden tavoittaminen tai aloittaminen vain on hankalaa......

Hyvää uutta vuotta.
 
Lähetä kommentti