aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

22.10.06

 

Tarvitsevana tapaamisiin 2

On koittanut aika pirtsakoitua, kun blogitapaamisesta on vierähtänyt kohta puolitoista vuorokautta. Syysmasennus, tupakansavu ja yksi annos alkoholia veltostavat ruumistani ja mieltäni yllättävän reippaasti, joskin pienellä viipeellä. Kiitos Isännälle ja kaikille muille lähtölaukauksesta leppoisan raukeaan, stressittömään syysviikonloppuun!

(Meta)bloggaukseen palatakseni: tämä on mielettömän hieno harrastus. Oma blogi antaa pienelle ihmiselle mahdollisuuden itseilmaisuun ja luo edellytyksiä sivistyneelle, sopuisan moniääniselle sosiaaliselle kanssakäymiselle. Tästä näkökulmasta kirjoittaminen itse on pelkkää pohjatyötä - on tietysti mahdollista, että jokin blogiin kirjoitettu jää eloon, kun tekijästä aika ottaa ja jättää, mutta paljon konkreettisemmin oma verkkopalsta palvelee sellaisena osana elämää, jossa ei itsessään ole mitään häpeämistä.

Itse turhaudun tähän pohjatyöhön aika ajoin. En nimittain ole kirjoittajana kovin hyvä välittämään päivästä toiseen vaihtuvia sosiaalisia viestejä, vaikka niin suunnattomasti viihdynkin - ja junttinörttiluopiona voin vihdoin myös tunnustaa viihtyväni - monenlaisten lajitovereiden seurassa. Etelä-Pohjanmaalla tuo smalltalk on nähkääs aika karua. Sen huomaa vaikka kuuntelemalla teinityttöjä junassa: kikatuksensa ei ole kovin vapaasti virtaavaa, ja luontevin puheenaiheensa on haisevat sukat. Pojankloppeja ovat, pirulaiset.

Nykyään naiset hemmottelevat mua, täällä pääkaupungissa. Niin se vain näyttää olevan. Kuin kersana muinoin. Hemmottelun sivuvaikutuksena persoonallisuuteeni on tullut yhä enemmän feminiinejä piirteitä, samalla kun olen kuitenkin tullut päivä päivältä vakuuttuneemmaksi suvereenista heteroudestani ja parrankin kasvu on parantunut...

(Sallikaa minun menettää kasvoni ja tehdä lihasäkistäni pelle tällä kerskailullani, mutta katson, että julkinen kiitos on paikallaan: nykyinen uskoni vastakkaiseen sukupuoleen on vasta toissijaisesti oma päätös, eikä sen perustana toivoakseni ole mikään indoktrinaatio eikä viettely vaan luottamus.)

Miitingissäkin jäin lähinnä suloisemman sukupuolen seuraan: Trisukan, Hurinan, Viiveen, eegeen, Eufemian & parin vakoilijattaren... Raisa oli siinä, Pörrö myös (olisi varmaan pitänyt esittäytyä)... Marinadi todisti hassua baaritiskivälikohtausta, jonka seurauksena jouduin naisisen tuijotuksen kohteeksi, mutta 3*ikuisuus tarjosi suojelua ja Kriisi myöhemmin illalla yllättävää kriisiapua, minkä lisäksi jälkimmäinen kirjoitti lahjomatta ja vapaaehtoisesti asiantuntijasuosituksen eilisen ilmoitukseni tueksi! Uskokaa tai älkää.

(Kriisille on pakko ääni värähdellen tunnustaa, että jos yhdenkin ainoan lukijan luottamus säilyy vakaana yli kompurointien ja henkiseltä blogirullalta putoamisten, taakkaani keventyy huomattavasti ja se pelko, että oma rakas vienon lyyrinen ego olisi hukkumassa omaan virt[s]aansa, tuntuu astetta turhemmalta.)

Muista pojista ainakin pni, Mika, Sedis ja deittiseuraa hakeva PA viihtyivät tyttöjen lähettyvillä, kuten myös liikuttunut Junakohtaus, joka kansain kohtaloita huokaili laulaen, mistä tulikin sopivasti mieleeni, että juuston kommenttipalstalla on männä viikolla keskusteltu junakohkauksen metafyysillisisestä luonteesta sekä siitä, mihin ja miten kohdistuu narsismi, tämä kummitus, jonka pelkään nytkin lymyilevän takanani, kun kirjoitan tätä epäsuomalaista (ainakin pohjalaisnäkökulmasta), epäinsinörististä, monisanaista ja monin tavoin liikainhimillistä merkintääni. Tässä heikentyneessä päivän ja järjen valossa on nimittäin aika helppo tarttua pitkään virkkeeseen ja heittäytyä kaivelemaan omaa heikkouksiaan ja hölmöyksiään - etenkin, kun on onnistunut kerjäämään ja nauttimaan hyväksyntää ja huomiota niin paljon, että että väkisinkin nolottaa.

Takaisin Kallioon, Mainonta-Antti ja Rahina esittäytyivät. Lienen nyt maininnut kaikki, joille ehdin sanoa muutakin kuin hei. (Unohtuneet ilmoittautukaa kommenttipalstalla.) Muiden tuttujen ja tuntemattomien kanssa tahdon turista ensi kerralla!

Tunnisteet:


Comments: Lähetä kommentti