aikani

 

timo.salo@gmail.com

Blogilista

jne.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Weblog Commenting by HaloScan.com

20.12.06

 

Pieni tunneilmastomalli

Kirjoittajina Sven, Kirjoittaja, Matti, Tiedemies, Neliapina, Tris, Karri:
Kaikilla ihmisillä, jotka elävät rakenteellisen väkivallan koneistossa, on erittäin kehittynyt luuseritietoisuus. Toisin sanoen kulttuuriin ei voi edes päästä mukaan, jos ei koe viehtymystä prinsessaleikkeihin.

Tyypillinen tunne: häpeän ja huvittuneisuuden sekoitus. "Todellisuus", todellakin, "hajoaa kuin tuuli". Pelkään vahingoittavani sen ominaisuuksia lämmöllä.

Minua on miljoona kertaa käsketty esim. avaamaan silmäni ja heräämään ja keskittymään ja ties mitä. Olen haikea ja totta kai pahoillani, mutta joskus tunteet ovat vain tunteita.

Vanhaa hyvää meemiä on siis (ees) taas liikkeellä. Matkalla (Ulos itsestäänselvyyksistä) esitti haasteen, ja yllä oleva pieni pohdinta on vaataukseni.

(Toisaalta tämän harjoituksen toistaminen olisi tuskin haitaksi, joten koostan samoista lähdemateriaaleista myös hieman vapaamuotoisemman, proosarunomaisemman tekstin, jos vain ehdin ja jaksan hengitystietulehduksen ja joulun hönkiessä niskaan.)

Toivon siis, että siteeraamani blogistit laativat kukin oman sitaattikollaasinsa käyttäen vähintään kolmea blogilähdettä ja haastaen edelleen lähteensä.

Tunnisteet: , , ,


Comments:
Tervehdys. Kävin kurkkaamassa :-)
 
Lähetä kommentti